Switch to english

Bygg in funktionalitet och upplevelser i er kommunikation

Yooba för iPad erbjuder funktionella och långsiktiga kommunikationslösningar för Apples iPad. Med utgångspunkt från Yooba Apps kan företag själva utveckla och skräddarsy sin iOS-app. Helt utan programmering förvaltas appen i Yoobas plattform vilket skapar långsiktighet för både kommunikation och investering. ”Content Marketing” kan ta olika former – med en iPad integrerar ni den i världens mest använda platta.

Avalible on the App Store

iPad för offentliga och smarta rum

Med en iPad får företag nya möjligheter att optimera upplevelser; genom inbyggd funktionalitet skapa värden och med visualisering presentera sina tjänster och erbjudanden. iPad levererar användbarhet som miljoner användare redan är vana vid. Formatet gör den enkel att placera ut i offentliga rum, butiksmiljöer, events etc. Adderar ni ett stativ får ni en säker och professionell installation. Med denna snabba och stabila enhet kan ni nu komma igång att kommunicera och med Yooba för iPad har ni alltid relevant och aktuellt innehåll.

Produkter för säker drift med iPad

Idag ökar användningsområdena för iPads i offentliga miljöer ständigt. Butiker, hotell, mässor, muséer är exempel på sammanhang där ökad tillgänglighet och snabb information efterfrågas. Detta ställer krav på ökad säkerhet och funktionalitet för iPaden. Yooba samarbetar med ledande leverantörer av professionella stativ. Behöver ni en helt skräddarsydd lösning hjälper våra partners er även med detta.

Yooba för iPad

Det är appen som utför bestämda funktioner, som skapar värden för både avsändare och mottagare. Yooba för iPad är verktyget för att utveckla och förvalta er egna native-app. Yooba erbjuder flera appar för olika användningsområden och som företag själva kan utveckla och anpassa till kommunikationens mål. Genom Yoobas plattform administrerar företag centralt apparna och med Yooba Content Editor uppdateras dessa helt utan programmering. Med dessa nya möjligheter för smart funktionalitet och egen förvaltning skapas långsiktighet för både kommunikationen och investeringen.

Företaget

Yooba arbetar med kommunikation och Digitalt Media. Vi erbjuder koncept, produktion och teknik för flertalet digitala mediebärare och kanaler. Utifrån våra kompetensområden som konsulter eller som ren produktionsbyrå är målsättningen att hitta och tillämpa innovativa och lösningar för hållbar interaktiv digital kommunikation.

Vår egenutvecklade plattform skapar helt nya villkor för produktion, publicering och förvaltning av Digitalt Media för webb, pekskärmar och appar för Apples iPad. Yoobas plattform används av kunder som COOP, Fortum och Husqvarna m.fl.

Kontakta oss

För mer information om licenser och möjligheter med appar.

+46 (0)8 410 035 40
info@yoobaforipad.com